ADANA / SEYHAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Erol ADIYAMAN - Müdür Yardımcısı

1982 yılında  Adana’nın Ceyhan ilçesinde  dünyaya gelen Erol ADIYAMAN ilk ve orta öğrenimini Ceyhan’da Lisans eğitimini Adana  Çukurova Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği  Bölümünde 2011 yılında tamamlamıştır.2015 yılında Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Planlaması Yüksek lisansını tamamladı.2017 yılında Psikoloji Eğitimlerine başlayan Erol ADIYAMAN Psikoloji alanında tezli yüksek lisan öğrencisi olarak  tez ve akademik çalışmalarını sürdürmektedir.2019-2023 yıları arasında Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Mebbis Yöneticisi olarak çalışmıştır.04/08/2023 tarihinde Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulundaki görevine başlayan Erol ADIYAMAN evli ve 1 çocuk babasıdır.