ADANA / SEYHAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Mrt

Ögretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Paydaş Toplantısı Adana Ögretmenevi ve ASO Müdürlüğü'ünde yapıldı.

Mrt

Seyhan İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem İNCİ Şehit yakınları ve Aileleri onuruna Adana Ögretmenevi ve ASO Müdürlüğü'nde iftar yemeği verdi.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Mrt

Kurum Müdürümüz Güven GÜVENER'in Ramazan Ayı kutlama mesajı.

Mrt

''Dünyanın en güzel renkleri, en sıcak dokunuşları, en güçlü umutları kadınların eseridir.''

Mrt

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Paydaş Toplantısı" Adana Ögretmenevi ve ASO Müdürlüğü'nün ev  sahipliğinde gerceklestirildi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Büyükşehir Öğretmenevleri ve ASO Değerlendirme Komisyon Toplantısı Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanı Sayın Abdullah NEHİR başkanlığında Adana’da yapıldı.

ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULLARI PAYDAŞ TOPLANTISI

"Öğretmenevleri Performans Değerlendirme Toplantısı"

''AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN.''

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Adana'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇELİK kurumumuzu ziyeret etti.

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

ISAO9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ