ADANA / SEYHAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
Kurtuluş Mah., Atatürk Cad. No101, GAR karşısı Paksoy Anadolu Lisesi yanı Seyhan, Adana
Vizyon
Sunduğu bütün hizmetlerde kendini sürekli geliştiren, iyileştiren ve toplumda güçlü ilişkiler kuran, müşteri odaklı ve kaliteli hizmet yönetim anlayışı ile müşteri memnuniyetini arttırmak, çağımızın evrensel koşullarına uyum sağlayan ve yenilikçi bakış açısı ile her zaman lider pozisyonda olmaya yönelik adımlarla kaliteli hizmet sunmak.
Misyon
Misafir memnuniyeti için kaliteli hizmet ilkelerimizden ödün vermeden profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sürdürülebilir olmasını sağlamış, yönetim ve çalışanlarla güçlü bir alt yapıya sahip üstün hizmet politikasını benimseyerek gerektiği şekilde güvenilir ve dürüst olarak sorunsuz hizmet sunmak.
Başarılar
Türkiye genelinde ´A´sınıfı Hizmet Belgesi almaya hak kazanan 6 Öğretmenevinden biriyiz. ISO9001:2015 KALİTE YÖNETİM BELGESİ
Otel Odası :2
Öğretim Şekli :